1392/8/4 شنبه
آغاز ثبت نام عمره دانشجويي از پنجم آبان ماه

.

به گزارش دانشگاه نيوز به نقل از ايسنا حجت‌الاسلام والمسلمين سيد محمدرضا فقيهي با اشاره به مهلت ثبت‌نام عمره دانشجويي از فردا تا 15 آبان ماه از طريق سايت لبيك به نشاني http://www.labbayk.com، گفت: ثبت‌نام در سه گروه اساتيد، دانشجويان پسر مجرد و متاهلين انجام مي‌شود و قرعه‌كشي در روزهاي 19 و 20 آبان ماه به صورت اينترنتي انجام و زائرين اصلي و ذخيره اعلام خواهند شد.

وي در خصوص ظرفيت عمره دانشگاهيان، گفت: با پيگيري هاي ستاد عمره از سازمان حج و زيارت و بعثه مقام معظم رهبري قرار شد بعد از ايام حج سهميه به ستاد عمره اعلام شود، اما با پيگيري‌هاي مستمر ستاد اين سهميه از مكه مكرمه به ستاد عمره اعلام شد و در اين مرحله 15 هزار نفر از دانشجويان و 2 هزار نفر از اساتيد به سرزمين وحي اعزام خواهند شد.

فقيهي گفت: پيشنهاد ما اين است كه اعزام‌ها از اوايل اسفند ماه آغاز و تا پايان ارديبهشت ماه ادامه مي‌يابد، تا مشكلي در درس دانشجويان پيش نيايد كه اين زمان هنوز قطعي نشده است، همچنين قيمت نهايي عمره امسال هنوز مشخص نشده است و بعد از قيمت گذاري سازمان حج به زائرين اطلاع رساني خواهد شد.در تلاش هستيم كه بعد از اعلام قيمت براي دانشجويان تخفيف بگيريم.