1394/6/28 شنبه

مرکز قائن

مرکز طبس

ثبت نام کارگاه مهارت تدریس و آشنایی با نرم افزارهای دانشگاه
 با عنایت به مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه با شماره مجوز 1751/11/1/د، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی در نظر دارد در راستای ارتقای مهارت های عملی و دانش افزایی اساتید، در تابستان 1394 دو کارگاه آموزشی با عناوین ذیل برگزار نماید
آشنایی با روش تدریس در دانشگاه پیام نور
و
آشنایی با نرم افزارهای آموزشی دانشگاه پیام نور
 لازم به ذکر است که بنا به تصمیمات اتخاذ شده در شورای آموزشی دانشگاه، ادامه همکاری مدرسین حق التدریس دانشگاه (مدرسین حق التدریسی که در سامانه جذب مدرسین حق التدریس دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی به آدرس http://jazb.skpnu.ac.ir/ ثبت نام کرده و دارای مجوز تدریس می باشند)  منوط به شرکت در این کارگاهها می باشد.
زمان برگزاری کارگاه: در مهر ماه 1394 (جداول بالا)
مکان برگزاری کارگاه:کارگاه ها در مراکز بیرجند، قاین، فردوس و طبس برگزار شده و متقاضیان می توانند در موقع ثبت نام به دلخواه یکی از این مراکز را انتخاب کنند.
هزینه ثبت نام: هزینه ثبت نام (هزینه حضور در کارگاه ها، بسته فرهنگی، پذیرایی، نهار و صدور گواهینامه حضور)  مجموعا 500.000 ریال ( معادل پنجاه هزار تومان) بوده که قابل پرداخت به حساب سایر درامد های دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی به شماره حساب 5050010790 نزد بانک ملت شعبه معلم می باشد.
تذکر) در صورتی که تا کنون ثبت نام نکرده اید خواهشمند است حضور در کارگاه را به آموزش دانشگاه اطلاع دهید .

جهت ثبت نام از لینک زیر استفاده نمایید.